5 creatieve ideeën om give-aways te bedrukken voor een zomers evenement

Organiseert u deze zomer een evenement? Bij JM Promotions kunnen we voor uw event de leukste Give-aways bedrukken. Dit kan op verschillende manieren. We bedrukken give-aways voor alle soorten evenementen, zoals:

 • Dance events;
 • Food truck festivals;
 • Wandelevenementen;
 • Concerten;
 • Circussen;
 • Optochten;
 • Braderieën;
 • Kinderevents.

En nog veel meer. Vaak krijgen bezoekers een pen, pepermuntjes, een sleutelhanger of een tas mee. Maar wist u dat er veel meer creatieve manieren zijn om give-aways te laten bedrukken? Het uit te delen product kan ook heel goed op ieder type event afgestemd worden zodat uw bezoekers iets krijgen waar ze echt blij van worden. Heeft u inspiratie nodig en wilt u weten of het bedrukken van give-aways iets voor uw evenement is? Hieronder vindt u 5 creatieve ideeën om give-aways te bedrukken voor zomerse events.

Give-aways bedrukken: 5 populaire ideeën

 1. Voor een warm, zomers event is het leuk om waaiers te bedrukken. Als het een hete dag is, hebben uw bezoekers meteen profijt van het product. De kans is groot dat uw bezoekers met uw waaier op de foto worden gezet. Zo is de aandacht voor uw bedrijf nog groter omdat de foto’s altijd via social media worden gedeeld. Bij JM Promotions kunt u kiezen uit verschillende soorten waaiers. U kunt bijvoorbeeld voor een Spaanse waaier kiezen, een goedkopere waaier of uw waaier in eigen stijl laten produceren. Hoe dan ook is het een perfecte give-away om te bedrukken voor een zomers event.
 2. Hoe vaak komt het voor dat mensen hun zonnebril vergeten? Als evenementenorganisator kunt u daar tijdens de zomer mooi op inspelen door bedrukte zonnebrillen uit te delen. Als de zon fel schijnt zullen de bezoekers het de organisatie in dank afnemen dat ze een gratis zonnebril krijgen. De zonnebrillen vallen lekker op en u kunt het logo op het montuur of het glas laten bedrukken. Bij JM Promotions zijn de brillen in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Zo kunt u het model kiezen dat het beste bij de bezoekers van uw event past. Voor dance feestjes zijn bijvoorbeeld de spiegelglazen erg in trek en voor een food festival kunt u beter kiezen voor een rustiger model.
 3. Op een zomers event voelen volwassenen zich vaak weer als kinderen. De bellenblaas is een goede keuze voor een speels event. Het etiket van deze give-aways is te bedrukken met een vrolijke leus en kleur. Zo kunt u uw bezoekers volop zomerkriebels bezorgen. De bellenblaas is ook ideaal voor events die door kinderen bezocht worden.
 4. Tijdens grote muziekfestivals staan uw bezoekers soms ver van het podium af. Met een verrekijker kunt u ze het concert van dichtbij laten beleven. De verrekijkers zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen en kunnen bedrukt worden met een tekst, logo of afbeelding.
 5. Mocht het helaas toch regenen op uw event, dan zullen uw bezoekers het zeker op prijs stellen als ze een gratis poncho krijgen. Ze blijven droog en blijven langer hangen op het event. Dat wilt u natuurlijk het liefste. U kunt de poncho’s met een logo laten bedrukken en u kunt een poncho met bal laten bedrukken. Deze give-aways zijn geschikt voor ieder buitenevenement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij JM Promotions

Laat uw give-aways bedrukken door JM Promotions. Wij zijn specialist op het gebied van custom-made promotiemateriaal en bieden de scherpste prijzen. Bekijk onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reageren is niet mogelijk