Afslanken

We zijn in een tijdperk beland waar het in de westerse landen zo is dat afslanken voor veel mensen eigenlijk noodzakelijk is. We eten vaak te veel en te vet en te zoet, wat er toe leidt dat velen van ons eigenlijk een paar kilo te zwaar zijn. Voor sommigen gaat het niet eens om een paar kilo, maar is er zelfs echt sprake van overgewicht. Dat is natuurlijk erg vervelend, om verschillende redenen. Het belemmert jou bijvoorbeeld in je beweeglijkheid, wat het lastig maakt om met de kinderen of kleinkinderen te ravotten. Het heeft ook nadelige effecten op jouw gezondheid en ook dat is een reden waarom afslanken absoluut aan te raden is. Je kunt door een te hoog lichaamsgewicht bijvoorbeeld eerder last krijgen van problemen met je cholesterol, met je bloeddruk of met diabetes. En ook je gewrichten hebben er zeker onder te lijden. Als je last hebt van een te hoog lichaamsgewicht dan is het dus zeker aan te raden om hier iets aan te doen. Afslanken is niet altijd eenvoudig, maar het zal er wel voor zorgen dat je minder risico loopt op het ontwikkelen van gezondheidsklachten en dat jij ook weer echt beter in je vel zit.

Afslanken door middel van dieet

Hoe kun je nu aan de slag gaan met het verliezen van gewicht, hoe kun je nu het beste gaan afslanken? Er zijn genoeg diëten in omloop waarmee je zeker het nodige gewicht zult kunnen kwijtraken. Ze zijn allemaal gebaseerd op minder eten dan dat je verbrandt en daardoor zul je zeker vetten gaan verbranden en kilo’s kwijt gaan raken. Maar wat vaak ook een gegeven is, is dat het erg lastig is om dit voor langere tijd vol te houden. Je gaat je vaak al snel wat slapjes voelen, doordat je dus eigenlijk te weinig brandstoffen binnen krijgt. Ook al lukt het afslanken dan wel, het wordt toch lastig om het vol te houden als je zoveel honger hebt. Stop je met het dieet, dan zul je bovendien vaak ervaren dat de verloren kilo’s er ook binnen korte tijd weer aan zitten. Dit komt doordat je lichaam in een overlevingsstand is geraakt en vervolgens alles als vetreserve op gaat slaan. Door te strenge diëten te volgen krijg je dus juist te maken met het vervelende jojo-effect. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen en je wilt graag afslanken zonder dat je wekenlang chagrijnig bent vanwege het hongergevoel dat je hebt. Hoe pak je dit nu aan?

Proteïne dieet van Predivita

Kies je een crashdieet als je wilt afslanken, dan zul je vaak inderdaad in korte tijd veel gewicht verliezen, maar je krijgt ook te maken met vervelende zaken als:

  • groot hongergevoel
  • verlies van spiermassa
  • jojo-effect

Dit is natuurlijk allemaal erg vervelend, want het belemmert een goed resultaat op lange termijn. Een tijdje leven met hongergevoel is wel te doen, maar op een gegeven moment wil je hier gewoon weer vanaf. Het verlies van spiermassa is vervelender en wordt veroorzaakt door het feit dat je te weinig eiwitten binnen krijgt tijdens het afslanken met een crashdieet. Je gaat je hierdoor slapjes voelen en dat motiveert natuurlijk niet. Wil jij wel graag flink afvallen, maar niet met dergelijke nadelige effecten te maken krijgen? Dan is het proteïne dieet van Predivita een uitstekende keus. Hiermee verloopt het proces iets trager, maar het is dan ook veel eenvoudiger vol te houden en het is op de lange termijn veel effectiever. Door de speciale shakes krijg je genoeg eiwitten binnen en blijft je spiermassa behouden. Met de hulp van Predivita gaat het afslanken dus echt een stuk eenvoudiger en effectiever!

Reageren is niet mogelijk