Een kluis kopen? Kijk snel op de site

Hebt u een kluis nodig? Kijk dan op kluis.be want daar kunt u snel en voor weinig geld een kluis kopen. Een kluis kopen kan vanaf nu geheel digitaal en wel door onze website te gebruiken. In deze tekst gaan we daar zeker nog op terugkomen. Weet u al wat voor type kluis u nodig hebt? Kijk dan bij de desbetreffende categorie of zoek via de ingebouwde zoekbalk. We leveren enkel brandkasten van gerenommeerde A-merken zodat u waar krijgt voor uw geld. Want u wilt nooit te veel betalen voor een dergelijk object terwijl het wel bestand moet zijn tegen inbraak, hackers en zelfs tegen brand. We verkopen aldus een keur aan kluizen. Geschikt voor zowel burgers als bedrijven. Een winkel moet ook een kluis kopen om daarin de omzet van de dag of de week te bewaren. Vervolgens wordt het geld op een afgesproken dag opgehaald en naar de bank gebracht zodat u niet zelf met duizenden euro’s over straat hoeft te lopen. Maar u kunt ook een kluis kopen voor in de slaapkamer. Bewaar er belangrijke en dure spullen in zoals uw paspoort, uw juwelen of documenten zoals een testament. Onze kluizen zijn inbraakwerend en gemaakt van dikke metalen platen. U kunt de kluis meestal op diverse manieren dichtmaken. Denk aan een sleuteltje in combinatie met een cijfercode. Bent u tevreden over het gekochte product? Laat dan even een weten hoe u onze service en het product hebt ervaren door een kort berichtje achter te laten. Dankzij uw feedback kunnen we onze service namelijk optimaliseren.

Een kluis kopen doet u natuurlijk online

U hebt aldus de keuze uit een keur aan kluizen zodat een kluis kopen eenvoudig is. Maar het uitzoeken ervan kan nog best lastig zijn. Want hoe groot moet de kluis eigenlijk zijn? En wilt u een kluis kopen die brandwerend is? Of is dat een te verwaarlozen eigenschap voor uw doeleinden? We hebben de diverse producten handig verdeeld in categorieën zoals:

  • Aanbiedingen die we veelvuldig aanpassen, updaten en veranderen. Bookmark daarom onze website om wekelijks een kijkje te nemen
  • Inbouwkluizen die u in de muur van uw huis kunt metselen,
  • Erg handig om de sleutels van een gezamenlijk gebouw in op te bergen. Dergelijke kastjes voorziet u van een nummercode en hangt u op aan de zijkant van dat gebouw zoals een garagebox of algemene ingang.
  • Er zijn kluizen in alle soorten en maten. Ter grootte van een laptop of een speciale kluis om er uw wapens in op te bergen. Zorgt u er wel voor dat u niets illegaals in huis haalt?

Hebt u een keuze kunnen maken? Maak dan eventueel een gratis account aan. Niets moet, alles mag, dat is ons devies. Vul uw adres- en contactgegevens en maak het bedrag direct over door gebruik te maken van een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of uw creditcard. Vervolgens krijgt u een bevestiging in de inbox en sturen we het product zo spoedig mogelijk naar u toe. In principe wacht u nooit langer dan enige werkdagen want we hebben alle afgebeelde objecten op onze website standaard op voorraad.

We verzenden gratis boven een bedrag van 100 euro

We leveren aldus binnen een werkdag en brengen daarnaast geen kosten in rekening als het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 euro uitkomt. Een kluis kopen is vanaf nu een peulenschil en het zal u erg veel slaap opleveren nu u weet dat er niemand meer bij uw kostbare producten kan. Hebt u hier verder nog enige vragen over? Klim dan in de pen of stuur een e-mail naar onze klantenservice.

Reageren is niet mogelijk