Flyers drukken

Het doel van flyers drukken is je doelgroep te interesseren en activeren voor jouw organisatie, producten, diensten, of evenement. Het is een snelle manier om reclame te maken, maar ook hierbij is de kwaliteit van de flyer veelbetekenend. Printdeal.be is de ideale partij voor het flyers drukken. Bij Printdeal.be kun je naast materialen van hoge kwaliteit en de beste druktechnieken ook rekenen op persoonlijke en snelle service. Met de next-day levering heb je de volgende dag al de benodigde promotieflyers in huis. Via de website lever je eenvoudig en snel je ontwerpen aan en selecteer je de materialen, druktechnieken en afwerking voor de flyers drukken. De ruime selectie aan druktechnieken, papiersoorten en kwaliteiten spitsen we steeds verder toe op jouw specifieke doel. Niet elk materiaal is met iedere afwerking te combineren, daarom wordt je keuze steeds een beetje kleiner. Het systeem van Printdeal.be stelt op deze manier simpel jouw flyer samen. De uiteindelijke kwaliteit bepaal je zelf. Zo kan je flyers drukken met een luxe afwerking of juist niet. Kies de afwerking die past bij jouw merk, actie en het gebruik van je flyer. Zo wordt je flyer net zo uniek als het ontwerp dat je erop drukt.

Flyers drukken, kies het gepaste formaat

Flyers zijn een onmisbaar onderdeel van je promotie en marketing. Wanneer je met je product of bedrijf op een evenement staat, dan wil je iets uitdelen zodat mensen je merk herinneren en actie ondernemen. Jouw website en contactgegevens staan erop, wat de flyer net zo belangrijk maakt als je visitekaartje of website. Het is een aandenken aan jouw dienst. Geef je flyer daarom de aandacht die het verdient, en kies de materialen, afwerking en het formaat zorgvuldig.  De verschillende formaten vind je volop op Printdeal.be. Wil je graag een grote flyer in A3-formaat of een klein A8- of A7-flyer die makkelijk in de hand ligt? Het hangt allemaal van jouw boodschap af. De ene boodschap vraagt om een grotere flyer dan de andere. Als je wilt dat jouw flyer door de mensen bewaard wordt, dan is het formaat van A7 van 74 x 105 mm ideaal. Het past makkelijk in hun tas. Kies voor een groter formaat als je meer informatie kwijt wilt of een formaat die als voorbeeld dient. Naast de reguliere A-formaten, biedt Printdeal.be ook vormen als vierkant en Din Large voor flyers drukken. De Din Large vormen zijn rechthoekig en verkrijgbaar in A5 en A7. Door te kiezen voor een originele vorm, valt jouw flyer ook meer op.

Creëer je eigen flyer bij Printdeal.be

Printdeal.be geeft jou de vrijheid om zelf je flyer samen te stellen voor het flyers drukken. Mocht je er niet uitkomen, vraag dan gerust advies via de online chat. Je flyer representeert jou en dan moet het drukwerkresultaat meer dan naar tevredenheid zijn. Wil je een stevige flyer uitdelen die makkelijk en stevig in de hand ligt? Dan kan je flyers drukken in A7-formaat, afgedrukt in dubbelzijdig full color op houtvrij gesatineerd mc glanzend papier van 250 gram/m2. Heb je veel tekst op de flyer, dan is een groter formaat zoals een A5 aan te raden. Ook deze is op het glanzende papier af te drukken in de mooiste kleuren. Maar je kan ook voor het bescheiden houtvrij mat papier gaan. Deze is zelfs op nog dikker papier te bedrukken met het gewicht van 300 of 400 gram/m2. De mogelijkheden voor flyers drukken zijn eindeloos bij Printdeal.be. Zelfs ontwerpen is mogelijk via de website. Heb je zelf het programma niet om jouw eigen flyer te ontwerpen? Dan biedt Printdeal.be de tool om je creatief uit te leven.

Reageren is niet mogelijk