Ga jij mee op expeditie cruise?

Ga jij ook mee op expeditie cruise? Vandaag staat in het teken van de expeditie cruise! Deze bijzondere cruise kun je maken via explore, unique travelling by Nordic. Het is namelijk voor iedereen belangrijk om genoeg van de wereld te kunnen zien. We leven immers allemaal maar een keer (althans, dat wordt gedacht, niets is zeker) dus willen we ook zo veel als mogelijk is als het gaat om de wereld ontdekken. Echte wereldreizigers willen namelijk ten minste een keer in hun leven de poolgebieden bezoeken, immers dit is ook een groot deel van de wereld, dit moet je echt hebben gezien in je leven. Je kunt bijvoorbeeld naar Spitsbergen gaan om de volgende dieren te spotten:

  • Ijsberen
  • Walvissen
  • Walrussen
Ijsberen, walvissen en walrussen spotten. Wie wil dat nou niet? Of misschien wel Groenland verkennen met gletsjers die kilometers breed zijn en bijvoorbeeld ook nog ijsbergen spotten die je nog nooit eerder hebt gezien? Een unieke ervaring tijdens een expeditie cruise die jij kunt maken via explore. Een ieder heeft een eigen persoonlijke reden om deel te nemen aan een bepaalde expeditie cruise. explore helpt jou daarbij om een juiste keuze te maken. Je kunt binnen het aanbod van explore alles vinden wat jij wilt, als jij bijvoorbeeld toch op zoek bent naar wat zon dan is dat ook te vinden in hun aanbod. Of wil je toch naar Antarctica? De keuze is aan jou! 

De expeditie cruise van jouw dromen, hoe ziet die er uit? 

We gaan even fantaseren. Hoe ziet jouw perfecte expeditie cruise er uit? Wat houdt deze precies in? Laten we beginnen met de aanloop er naar toe. Je hebt een reis geboekt en je kunt eigenlijk al niet wachten om er naar toe te gaan. Je hebt die weken nog ontzettend veel taken af te ronden en hebt ook geen zin meer om het af te ronden. Je leeft elke dag een stukje meer naar de expeditie cruise toe en bespreekt het met allerlei vrienden en familie. Iedereen heeft immers iets nodig om naar uit te kijken, een expeditie cruise is dan ook iets wat je echt een keer gedaan moet hebben in je leven. Een paar dagen of weken zonder stress, even geen zorgen maken om de dingen om je heen. 

Een vakantie zonder stress, is dat haalbaar? 

Het klinkt natuurlijk als een utopie, een vakantie zonder stress. Is het haalbaar om een vakantie zonde stresst te beleven? Hoe kun je – als je op expeditie cruise bent – alle zorgen achter je laten in Nederland en rustig op reis gaan? Een tip is bijvoorbeeld om te gaan schrijven, een lijstje bij te houden van alles wat je al hebt gedaan en nog moet doen zodat je kunt gaan afstrepen. Het is bewezen dat dit in bijna alle gevallen helpend blijkt te zijn en dat kan soms voor de helft minder zorgen opleveren. Op de vraag of een vakantie zonder stress haalbaar is kunnen we dus het antwoord ja geven. Ga dus zonder zorgen op expeditie cruise en beleef de tijd van je leven! 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk