gsm houder: onmisbaar in de auto en op de fiets!

Het is niet alleen heel lastig om je mobiele telefoon in de auto of op de fiets los in de hand te gebruiken, maar het is ook nog eens gevaarlijk: je kunt beide handen niet aan het stuur houden en je wordt afgeleid in het drukke verkeer. Op het niet handsfree gebruiken van je gsm als je op de weg rijdt staat een hoge boete van honderden euro’s. De politie controleert daar de laatste tijd heel vaak op, vooral omdat er onnodig veel slachtoffers vallen door het niet-handsfree gebruik van mobiele telefoons in het verkeer. Je kunt zo’n hoge boete voorkomen door een speciale gsm houder aan te schaffen. De kosten daarvan zijn niet hoog en je verdient die al snel terug als je maar één boete voorkomen hebt!

gsm houder in de auto.

Als je auto voorzien is van een carkit met bluetooth-verbinding kun je gemakkelijk handsfree bellen en gebeeld worden, maar je moet dan bij de minder geavanceerde systemen nog steeds op je gsm kijken door wie je gebeld wordt vóórdat je een oproep aanneemt. Het is dan heel handig om je telefoon in een gsm houder in het zicht te hebben. Als je je gsm ook als navigatiesysteem gebruikt, is een gsm houder zeker onmisbaar. Als je die goed in het zicht in je auto plaatst kun je de navigatie volgen zonder dat je blik wordt afgeleid van het verkeer vóór je. Op de website van B2C Telecom vind je altijd een speciale gsm houder. Je kunt kiezen voor een goedkope standaard houders, maar ook voor een gsm houder die specifiek voor een bepaald type mobiele telefoon gemaakt is. Die houder kan met behulp van een zuignap aan de voorruit bevestigd worden of met een speciale clip in een ventilatierooster in je dashboard. Het bedrijf levert ook een type gsm houder dat vast aan het dashboard bevestigd kan worden.

Op de fiets.

Ook op de fiets is het gevaarlijk (en eveneens verboden!) om niet handsfree te bellen. Daarom is het handig om daarvoor een speciaal voor de fiets gemaakte gsm houder aan te schaffen. Met zo’n houder is het ook mogelijk om je gsm als navigatiesysteem te gebruiken. Je klikt je telefoon er gemakkelijk in en je vindt altijd de kortste weg als je ergens niet bekend bent. Je hoeft zo geen duur navigatiesysteem voor op de fiets aan te schaffen. Op de website van B2C Telecom vind je niet alleen voor auto’s, maar dus ook voor fietsen een gsm houder voor alle typen gsm’s. Die houder kun je snel en gemakkelijk aan het stuur bevestigen en je hoeft alleen je mobiele telefoon er nog maar in te klikken. Hij is zo geconstrueerd dat je gsm er stevig in vastzit, ook bij het gebruik op slechte wegen. Op de website van het bedrijf kun je eenvoudig en snel een keus maken uit het aanbod van gsm houders en online je bestelling plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om vóóruit veilig met iDeal te betalen, maar betalen kan ook achteraf. Je hebt bovendien 14 dagen bedenktijd, dus als de houder je niet bevalt, of je hebt toch liever een andere uitvoering, dan kun je hem terugsturen en krijg je je geld terug of een andere houder thuisgestuurd. Het is dus voor je eigen veiligheid, maar ook om hoge boetes te voorkomen, verstandig om een voordelige gsm houder bij B2C Telecom aan te schaffen. Het geeft je extra rust in het verkeer, of je hem nu in de auto of op de fiets gebruikt. NB: verkeerd gespeld (houden i.p.v. houder)

Reageren is niet mogelijk