Ik liet non woven tassen bedrukken

Katoenen tassen bedrukken: extra 155gr/m2 kwaliteit!

Toen mijn vriendinnen en ik in 1987 afstudeerden, hebben we het plan gevat om iedere eerste zondag van de maand maart af te spreken in Rotterdam. Wij hebben namelijk in Groningen gestudeerd en daarom leek het ons leuk om voortaan in een andere stad een jaarlijkse reünie te houden. Dit jaar was het de dertigste keer dat wij allemaal samenkwamen en daarom wilden we er deze keer iets leuks van maken. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een leuke manier om aan deze dag te blijven terugdenken. Ik ben even op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden die ik had om iets te laten maken waar je nog lange tijd plezier van zou kunnen hebben. Ik kwam op een gegeven moment op het idee om non woven tassen bedrukken te laten. Ik had dit idee niet van mezelf hoor, ik zag dit staan ergens op een site van een organisatie die haar leden graag op een originele manier wilde bedanken. Afijn, het maakt ook niet veel uit waar ik de inspiratie vandaan haalde, waar het hier om gaat is waar ik deze non woven tassen bedrukken liet. Dat heb ik uiteindelijk laten doen bij Ecorelatiegeschenken.be. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat ik het milieu niet meer belast dan nodig is en daarom ben ik in zee gegaan met dit bedrijf. Daar wil ik graag iets over vertellen.

Non woven tassen bedrukken laten voor een lage prijs

Omdat veel van mijn vriendinnen niet heel veel geld om handen hebben, wilde ik er zeker van zijn dat ik aan het non woven tassen bedrukken niet teveel geld kwijt zou zijn. Vandaar dat ik dus graag zaken wilde gaan doen met een bedrijf dat op de kleintjes weet te letten. Ik ging even googelen op ‘non woven tassen bedrukken’ en toen kwam ik al heel snel terecht op de site van Ecorelatiegeschenken.be. Deze site sprak me meteen heel erg aan omdat men hier heel leuke geschenken aanbiedt. Ook kun je hier non woven tassen bedrukken laten en dat was precies waar ik naar op zoek was. Vandaar dat ik eens even meer informatie ben gaan inwinnen over het non woven tassen bedrukken laten. Dat was helemaal niet moeilijk want op de site van dit bedrijf wordt dat allemaal heel erg helder beschreven. Daardoor had ik in een mum van tijd een heel helder overzicht van de kosten die ik moest verwachten wanneer ik non woven tassen bedrukken wilde. Dat vond ik heel prettig want ik heb gemerkt dat je op andere sites nog weleens verkeerde informatie krijgt voorgeschoteld. Dat gun je niemand en zeker niet mijzelf.

Ik heb prachtige tassen weten te bemachtigen!

Inmiddels is het non woven tassen bedrukken alweer achter de rug en kan ik u zeggen dat ik zeer tevreden ben over het eindresultaat. Ook mijn vriendinnen gaven aan dat het heel origineel was om non woven tassen bedrukken te laten. Ik heb er namelijk voor gekozen om een mooi logo te laten maken en dat heb ik op deze tasjes laten drukken. Hierdoor heb ik een mooi geschenk voor ons allemaal weten te realiseren en de reacties die ik kreeg waren allemaal zeer positief. Dat vond ik heel fijn om te merken. Kortom:

  • ik ben zeer tevreden over het non woven tassen bedrukken
  • ik raad dit bedrijf aan iedereen van harte aan
  • ik heb een prachtig eindresultaat weten te bemachtigen

wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan vandaag nog even op de site van Ecorelatiegeschenken.be. Hier vindt u alle interessante informatie.

Reageren is niet mogelijk