Kies voor een van de Galapagos reizen

Je hebt vast wel eens van de Galapagos eilanden gehoord? Wist je dat er geen roofdieren op deze eilanden voorkomen en dat er de flora en fauna hierdoor helemaal zijn eigen gang heeft kunnen gaan? Dit betekent dat je hier dus allerlei zeldzame planten en dieren kunt zien, die je nergens anders ter wereld meer tegenkomt. De dieren (en planten uiteraard) zijn ook niet schuw voor mensen en ze laten zich dan ook maar al te graag zien. Het is dan ook niet gek dat de Galapagos reizen bij reisbureau Atacama erg populair zijn. De reizen zijn over het algemeen zeer rustgevend, maar tegelijkertijd zie je de meest fantastische dingen. Je zult dus zeker wat verhalen hebben als je weer thuis komt van een van de Galapagos reizen.

  • Nemo I
  • Catamaran Seaman Journey
  • Seastar Journey

Dit zijn een aantal voorbeelden van de cruiseschepen waarvoor je kunt kiezen wanneer je een van de Galapagos reizen kiest. Ten eerste is het natuurlijk aan jou om te bepalen wat voor soort cruiseschip je wilt en ook hoe lang je op reis wilt gaan. De een wil slechts 5 dagen, terwijl een ander liever een aantal weken weggaat. De keuze is geheel aan jou.

Welke Galapagos reizen zijn interessant voor jou

Bij Atacama hebben ze alle Galapagos reizen die ze aanbieden natuurlijk met zorg samengesteld. Maar dat wil nog niet zeggen dat ook iedere reis geschikt is voor jou. Misschien heb je wel bepaalde eisen waaraan je wilt dat er voldaan wordt. Bij Atacama zitten ze altijd voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of als je hier geen tijd voor hebt is het sturen van een mailtje uiteraard ook al voldoende. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op je vragen en je weet dan al snel welke Galapagos reizen wel leuk voor jou zijn en welke niet. Wil jij tegelijkertijd meer algemene informatie en gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om een persoonlijk advies in te winnen? Kom dan naar een van de infoavonden die dit reisbureau organiseert. Je krijgt dan van alles te horen over de verschillende Galapagos reizen die ze aanbieden en natuurlijk is er de mogelijkheid om vragen te stellen en zo nog meer te weten te komen. Deze laatste manier is voor ons echt de ideale optie om onze volgende reis te boeken.

Boek een van de Galapagos reizen

Als je de informatie die je nodig hebt, hebt gekregen, dan wordt het natuurlijk tijd om een keuze te maken uit de verschillende Galapagos reizen die worden aangeboden en deze te boeken. Het boeken van de reizen is natuurlijk ook niet moeilijk. Dit kan over de telefoon of zelfs over de email en uiteraard vind je de mogelijkheid ook op de website. In de meeste gevallen kan het handig zijn om het over de telefoon te doen. Je kunt dan nog alle vragen die je hebt over de Galapagos reizen meteen stellen en als je speciale wensen hebt, kun je die op die manier ook meteen doorgeven. Maar uiteraard krijg je daar ook de mogelijkheid voor als je via de website of over de email een boeking maakt. Als je dus geen extra informatie nodig hebt, dan zijn dit goede opties. Nadat je je boeking hebt voltooid, zit er nog maar een ding op en dat is gaan genieten van de voorpret. Je zult absoluut fantastische dingen gaan zien op de eilanden. Het is voor veel mensen dan ook een van de mooiste reizen die ze ooit gemaakt hebben.

Reageren is niet mogelijk