Onze klanten

Sodexho serveert vele duizende maaltijden per dag in België en wil de levenskwaliteit van al zijn gasten verbeteren. We beschikken daartoe over studies en methoden om zo precies mogelijk hun verwachtingen na te gaan. Dankzij die studies krijgen we een goed beeld van de diversiteit van onze gasten en kunnen we hen nóg meer tevreden stellen.Sodexho deelt zijn klanten op in twee verschillende groepen:

• Bedrijven
• Scholen en universiteiten

Sodexho in… bedrijven

Werken in een onderneming, dat is ook er leven !

We willen de levenskwaliteit van uw werknemers verbeteren.

Daarom maken we van de tijd die ze uittrekken voor de maaltijden of voor andere activiteiten naast hun werk, momenten van ontspanning en gezellig samenzijn, momenten vol leven. Ons doel is om samen met u waarde te creëren voor uw bedrijf. We zijn ons ervan bewust dat, als uw werknemers enthousiast zijn over onze dienstverlening, ze meer gemotiveerd en efficiënter werken.
Dag na dag bouwen we aan een partnership waarbij uw behoeften en die van uw werknemers centraal staan, om voortdurend te anticiperen, te innoveren en te verrassen. Onze teams krijgen daarvoor de geschikte opleidingen, zodat ze u elke dag op een klantvriendelijke manier, met talent én met de glimlach kunnen bedienen. Want inderdaad: in ons vak staat ‘service’ centraal. Het is de troef waarmee we het verschil maken!

Bedrijven zijn bij uitstek plaatsen die bruisen van leven. Ze hebben dan ook partners nodig die naar hen luisteren en er elke dag, elk ogenblik voor ijveren om de levenskwaliteit van de werknemers te verbeteren.

Sodexho in… scholen en universiteiten

Wij zijn aanwezig in meer dan 700 scholen in België. Sodexho ontwikkelt allerlei programma’s om een evenwichtige voeding aantrekkelijk te maken voor kinderen en jongeren.

Wat kunnen we u bieden…

… op het gebied van voeding?

Het is belangrijk dat jongeren van kindsbeen af goede voedingsgewoonten aanleren om een goede gezondheid op te bouwen. Sodexho stelt zich dan ook als prioriteit om deze jonge generatie gevarieerde en evenwichtige maaltijden voor te schotelen.

Healthy, fresh and tasty – Healthy, fresh and tasty is een concept dat speciaal ontwikkeld werd voor de secundaire scholen. Het bestaat uit een gamma gezonde, gevarieerde en evenwichtige gerechten en snacks. Leerlingen hebben een ruime keuze aan de buffetten en leren nieuwe smaken ontdekken.

Kidz menu – Kidz menu is een menu op maat van kinderen dat een antwoord biedt op de behoeften en verwachtingen van onze bengels. Naast de aangepaste menu’s wordt er jaarlijks ook een volledig animatieplan uitgewerkt voor de kinderen.

… op het gebied van animaties en projecten?

Arthur & Zoë

Arthur & Zoë is een educatief kleurboek waarin de hoofdpersonages de lezertjes op sleeptouw nemen om het grote voedingsavontuur te beleven, en hen zo de basisprincipes van een evenwichtige voeding bijbrengen. Via leuke tekeningen en eenvoudige teksten begeleiden Arthur en Zoë de kinderen doorheen de wereld van de gezonde voeding en maken ze kennis met de voedingsdriehoek.
Dit stripverhaal werd gerealiseerd door Laure Sirjacobs, een Sodexho diëtiste, die gespecialiseerd is in gezonde voeding voor kinderen.

Dit stripverhaal is exclusief voor Sodexho-klanten.

Groentjes Kapoentjes

… een bende vrolijke vriendjes die plezier komen scheppen in de schoolrestaurants!

Met zijn educatieve project ‘Groentjes Kapoentjes’ wilt Sodexho de kinderen laten kennismaken met verschillende groenten en hun soms aparte smaken. Twaalf knotsgekke groente- personages, die op een speelse en ludieke manier worden voorgesteld, begeleiden de kinderen bij de (her)ontdekking van minder alledaagse smaken. Met dit project wil Sodexho zijn jonge gasten aanzetten om meer groenten te eten, aangezien deze boordevol broodnodige vitamines zitten en ze ervoor zorgen dat onze bengels blaken van gezondheid.

Auber’Jim, Champi’John, Prinses Witloof, Miss Broccoli, Jaak Prei en Toon de Vrolijke Boon gaan lekkere schoteltjes bekokstoven om de smaakpapillen in vervoering te brengen. Hun overige vriendjes Snotter Ajuin, Super Spinazieman, De Paprikaband, Kaatje het Slaatje, Roosje Bloemkool en de Guitige Spruitjes zijn uiteraard ook van de partij!

Reageren is niet mogelijk