Op zoek naar een vakantiehuis in de Provence

Zoals elk jaar gaan we ook deze zomer weer met het hele gezin naar Frankrijk, als het even kan in een vakantiehuis in de Provence. Dat is al sinds jaar en dag ons lievelingsgebied en ik moet er niet aan denken ergens anders heen te gaan. Je hebt er werkelijk alles wat je nodig hebt om ontspannen van je vakantie te kunnen genieten, zoals mooie natuur, leuke stadjes en dorpjes waar je kunt rondstruinen en natuurlijk lekker weer. Hoewel, garantie op lekker weer heb je ook daar natuurlijk nooit, maar nog altijd meer dan hier in Nederland. dat is de reden dat wij al jaren met het gezin een vakantiehuis in de Provence boeken, en de streek heeft ons eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Zo’n tien jaar geleden huurden mijn lief en ik ook al eens een vakantiehuis in de Provence. Toen nog zonder kinderen, maar wel al onder de indruk van het mooie gebied. Nu, al die jaren verder, delen we dit nog steeds met onze kinderen, en ook onze beider ouders gaan soms mee naar ons vakantiehuis in de Provence. Maar goed dat je op de website van Interhome (https://www.interhome.be) zoveel keus hebt uit verschillende vakantiehuizen. Je hebt ze in allerlei verschillende formaten, en kunt dus zowel als stelletje op vakantie als met je kinderen en zelfs met de hele familie. Op Interhome vind je voor iedere gezinssamenstelling het ideale huisje. Zoek dus niet verder en bezoek de website van Interhome!

Het allermooiste vakantiehuis in de Provence

We maken er hier elk jaar weer een sport van om het allermooiste vakantiehuis in de Provence te vinden. Dit doen we standaard op de website van Interhome. Je kunt er namelijk heel gemakkelijk zoeken met behulp van de fijne zoekfuncties. Je kiest allereerst de regio waar je naartoe wilt, daarna de data (als dat belangrijk is,) en vervolgens het aantal gasten. interhome zoekt dan voor jou die huisjes uit die precies passen bij jouw wensen. Er kunnen bijvoorbeeld gezellige hutjes in de bergen uitrollen, maar ook mooie bed en breakfasts in sfeervolle dorpjes. Het is maar net wat voor vakantiehuis in de Provence je wil, maar Interhome heeft ze allemaal. En mocht je in tegenstelling tot ons liever naar een andere regio gaan, dan kun je ook bij Interhome terecht. Ze bieden je namelijk een overzicht vakantiehuizen in nog veel meer landen en regio’s aan, zoals:

  • De costa del sol in Spanje
  • De Zwitserse alpen
  • De Griekse kust en het Griekse binnenland
  • De besneeuwde bergen in Oostenrijk

Zoek dus niet langer naar je vakantiehuis in de Provence of een andere regio. Interhome heeft ze echt allemaal. En zoeken plus boeken is bij hen bovendien heel eenvoudig!

Je vakantie online boeken bij Interhome

Bij interhome zoek je allereerst naar de ideale vakantie. Dat kan een vakantiehuis in de Provence zijn, maar ook een skihut in Oostenrijk of een knusse bed en breakfast in italië, Interhome heeft voor ieder wat wils. En als je jouw ideale vakantie gevonden hebt kun je eenvoudig op diezelfde website je boeking plaatsen. Het voordeel van boeken bij Interhome is dat ze veel service ter plaatse bieden, plus een 24/7 hulpijn als er iets misgaat. Bovendien controleren ze alle huizen die ze aanbieden persoonlijk, en ben je dus verzekerd van kwaliteit en hygiëne. En dat is wel zo fijn als je op vakantie gaat. Interhome verzekerd je vrijheid, veiligheid en veel ruimte in je vakantiehuis, in de Provence of elke andere regio. En precies daarom boeken wij al jaren bij interhome! 

Reageren is niet mogelijk