Peru reizen zijn hot

Peru is een land dat momenteel erg hot is als reisbestemming. Peru reizen worden dan ook veelvuldig aangeboden tegenwoordig, maar veel Peru reizen komen niet verder dan de geijkte plaatsen en bestemmingen. En dat terwijl Peru als land enorm veel meer te bieden heeft. De Peru reizen die Atacama aanbiedt zijn gericht op mensen die Peru echt willen beleven.

De mooiste Peru reizen met Atacama

Atacama heeft een mooi en uitgebreid assortiment aan Peru reizen en excursies die te vinden zijn op www.atacama.be. De reisorganisatie Atacama maakt onderdeel uit van The Pioneers, een organisatie die op meerdere locaties en in verschillende landen volledige reizen aanbiedt voor een gevarieerde doelgroep. Zo zijn er reizen die geschikt zijn voor de single reizende avonturier, voor stellen, groepen en vrienden en er zijn reizen die avontuur en luxe combineren om een volwaardige experience aan te bieden. Zo ook voor de Peru reizen, waarvoor beschikbaar zijn:

  • Rondreizen
  • Crossborder reizen
  • Self-drive reizen
  • Gezinsreizen
  • Trektochten
  • Extensies en excursies

Het uitgebreide landschap, de ruige bergen en grote vlaktes en de bijzondere flora en fauna maken Peru reizen tot een ultieme vakantie-ervaring en maakt Peru daarmee tot één van de meest in trek zijnde verre bestemmingen van deze tijd.

Hoogtepunten, excursies en planning

Atacama is dé aangewezen reisorganisatie om Peru reizen bij te boeken. Op de website www.atacama.be staat alle informatie die je nodig hebt om een individuele rondreis te boeken of samen te stellen. De grootste hoogte punten mag je natuurlijk niet missen op je reis. Bij Peru denk je dan natuurlijk aan:

  • Een bezoek aan Machu Picchu
  • Wandelen langs het Titicacameer
  • Een ontdekkingstocht door het Amazonewoud
  • De indrukwekkende bergen van het Andesgebergte bedwingen

Daarnaast wil je natuurlijk kennis maken met alle lama’s en alpaca’s van Peru, de legendarische condor spotten tussen de bergtoppen en een bezoek brengen aan het Tambopata National Reserve. Dit klinkt natuurlijk heel avontuurlijk en enkel bestemd voor de ware globetrotter die avontuurlijk op reis gaat, maar niets is minder waar. Via Atacama zijn Peru reizen te boeken die ook voor het gezin geschikt zijn. Bij vrijwel alle gezinsreizen is een bezoek aan het wereldwonder Machu Picchu inbegrepen. Dit is een waar Inca avontuur. Zo kun je met het hele gezin de Ballestas eilanden ontdekken en verkennen, de beroemde Nazca lijnen aanschouwen en in Huacachina een buggy ride maken. Het is voor kinderen natuurlijk erg spannend om een boottocht te maken naar echte drijvende eilanden op het Titicacameer en tochten te maken te paard en met de mountainbike. En een rafting tour is natuurlijk een enorm spectaculair onderdeel van je Peru reis. Zo heeft Atacama voor iedereen, elk soort reiziger, de ideale reis samengesteld. Deze Peru reizen zijn overigens in een aantal gevallen goed uit te breiden met excursies en met extensies. Verleng je reis bijvoorbeeld met 4 dagen Inca Trail, 2 dagen Regenboog trekking of één van de andere verlengingen die op de website worden aangeboden. Op de website staat veel inspiratie om alvast helemaal in de stemming te komen van je reis naar Peru, maar lees je ook vooral in voor een goede voorbereiding. Zo ligt een groot deel van Peru op grote hoogte en is het goed om rekening te houden met lichamelijke ongemakken die zich daardoor kunnen voordoen. Denk daarbij aan lichte vermoeidheid of hoofdpijn en kortademigheid. De reizen zijn daarop ingesteld, zodat je eerst goed kunt acclimatiseren en gewend kunt raken aan de omgeving. Slaap, hydratatie en nachtrust zijn daarbij belangrijk. Heb je daarnaast vragen, bijvoorbeeld over de beste reistijd of de juiste uitrusting van de jouw Peru reis, neem dan contact op met de organisatie. Ze helpen je graag verder.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk