Trapliften

Veel mensen wonen in een woning die meerdere verdiepingen heeft. Dit is natuurlijk helemaal geen probleem, tot het moment dat u minder goed ter been raakt. Is dat moment aangebroken, dan vormen trapliften een uitstekende oplossing. Uiteraard kunt u ook andere maatregelen nemen, zoals verhuizen naar een andere woning, waarbij alles gelijkvloers is en u nooit een trap op of af hoeft te gaan. Maar dat is wel meteen een heel drastische maatregel, vooral als de rest van de woning u juist nog steeds heel goed bevalt. Het zou toch zonde zijn om dat dan helemaal op te geven, terwijl er ook oplossingen bestaan in de vorm van trapliften. Een andere optie die u hebt, is ervoor kiezen om alle belangrijke zaken van boven naar beneden te halen, zodat u zelf niet meer naar de bovenverdieping hoeft te gaan. Aan een kant is dit een erg praktische maatregel en bovendien ook een heel goedkope, maar niet ieder huis leent zich ervoor om bijvoorbeeld een badkamer en slaapkamer beneden in te richten. En ook als dat wel zo is, dan is het toch eigenlijk zonde dat u een hele verdieping van uw woning niet meer gebruikt, terwijl er ook trapliften bestaan waarmee u gewoon het hele huis kunt blijven gebruiken.

Trapliften houden u zelfstandig

Het verlies van mobiliteit is voor veel mensen niet het vervelendst, hoewel het natuurlijk wel lastig is. Het vervelendst vinden zij vaak het verlies van zelfstandigheid en dat maakt trapliften nu zulke handige hulpmiddelen. Of traplopen nu door ouderdom of ziekte steeds iets lastiger is gegaan of dat u door een ongeluk plotsklaps niet meer in staat bent om een trap op te lopen, in alle gevallen betekent het dat u minder zelfstandig bent geworden. Zonder trapliften moet u steeds anderen vragen om iets van boven voor u mee te nemen naar beneden als u dit nodig hebt. En wilt u zelf naar de bovenverdieping gaan, om bijvoorbeeld daar wat klusjes te doen of om te gaan slapen, dan hebt u steeds hulp nodig om de traptreden te bedwingen. Dat is natuurlijk heel erg vervelend, want niemand vindt het prettig om continu van de hulp van anderen afhankelijk te zijn. U wilt gewoon zelf de trap kunnen bedwingen wanneer u dat maar wilt. Met behulp van trapliften is dit mogelijk en kunt u gewoon weer alles helemaal zelf doen.

Handicare heeft altijd een oplossing

Nu kijkt u misschien naar uw trap en denkt u: er zijn nooit trapliften te vinden die daar bij passen! Dan hebt u het mis, want bij http://handicare-traplift.be/ kunnen ze voor alle trappen geschikte liften leveren. Wat voor soort model u ook hebt, een rechte of juist een rond of met een bocht erin, het is voor hen geen probleem, zij hebben altijd wel een geschikte oplossing. Het fijne van Handicare is dat zij verschillende standaard modellen hebben, maar dat u de trapliften altijd aan kunt passen aan uw eigen wensen. Zo kunt u zelf bepalen:

  • aan welke kant de lift bevestigd wordt, de buitenzijde of de binnenzijde van de trap
  • welke kleur de lift heeft, zodat deze past bij het interieur
  • of uitbreiding met extra opties gewenst is

Zo kunt u bij hen dus altijd terecht voor een passende traplift voor uw woning, zodat u in uw eigen huis weer kunt gaan en staan waar u wilt. Uiteraard voldoen alle trapliften die Handicare verkoopt aan strenge eisen wat betreft veiligheid, zodat u er met een gerust hart gebruik van kunt maken. Zoekt u dus ook een oplossing voor het probleem van traplopen? Kies dan voor een van de trapliften van Handicare!

Reageren is niet mogelijk