Wilde jij altijd al een keer naar Alaska reizen? 

Alaska is een prachtige regio in Noord-Amerika. Alaska is een van de vijftig staten van de Verenigde Staten en bevindt zich in het noorden van het continent. Alaska is voor het grootste gedeelte omgeven door water en in het oosten door Canada. Alaska is een populaire bestemming voor reizigers vanwege de prachtige natuur die je er kunt vinden. Ook vind je er verschillende wilde dieren en een bijzondere cultuur. Veel mensen willen dan ook naar Alaska reizen om daar een rondreis te maken door de regio. Je kunt er verschillende berggebieden en rivieren verkennen, maar ook verschillende Nationale natuurparken. Als je dus een natuurliefhebber bent en ook van een beetje avontuur houdt, dan moet je zeker een keer naar Alaska reizen.  

Wild Alaska organiseert Alaska reizen met verschillende thema’s 

Je kunt dus voor verschillende doeleinden naar Alaska reizen. Wil je misschien gewoon eens een keer leuk op vakantie, of ben je een avonturier die graag de woeste natuur intrekt? Misschien ben je wel op zoek naar wilde dieren, of wandel je juist graag door de bergen. Wat je reden ook is, in Alaska zul je waarschijnlijk kunnen vinden wat je zoekt. Wanneer je echter wel graag naar Alaska wilt, maar niet echt weet waar je dan het beste naartoe kunt gaan of wat er allemaal te beleven valt, schakel dan de hulp in van Wild Alaska. Wild Alaska is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in Alaska reizen. Met meer dan tien jaar ervaring weten zij exact alle mooie plekjes te vinden en kunnen ze je precies vertellen waar je het beste naartoe kunt gaan. Doordat het team van Wild Alaska zelf alle mooie plekjes hebben beleefd, kunnen ze ook precies inspelen op al je wensen. Je hoeft enkel aan te geven waar je naartoe zou willen of wat je graag zou willen beleven in Alaska en Wild Alaska kan voor jou de perfecte reis op maat samenstellen. Wild Alaska biedt over het algemeen Alaska reizen aan in zes verschillende thema’s. Afhankelijk van welk thema je kiest, ziet je vakantie er iets anders uit. Je kunt bij Wild Alaska kiezen uit de volgende thema’s: 

  • Bushplane flights 
  • Wildlife 
  • Highways 
  • Railways 
  • Cruise 
  • Hiking 

Afhankelijk van de reismethode die jouw voorkeur heeft en de activiteiten die je wilt ondernemen tijdens je vakantie, kun je dus bij Wild Alaska een rondreis boeken die in een van de zes thema’s past. Als je Alaska graag vanuit de lucht wilt ontdekken, dan zijn de Bushplane flights ideaal. Je stapt in een klein vliegtuig en vertrekt vanaf een verlaten vliegstrip in de bergen. Je vliegt hoog boven de bergen en rivieren en kunt alles van bovenaf bekijken en zien hoe uitgestrekt de natuurgebieden in Alaska zijn. Verken je het gebied liever met de auto of met de trein, kies dan voor de Highways of de Railways. Je legt vele kilometers af met de auto of met de trein en bevind je continu midden in de natuur. Ook vanuit het water is Alaska te verkennen. Voor de open zee op en vaar midden door de fjorden. Als je de rauwe natuur van Alaska echt wilt beleven, kun je het beste zelf door de natuur heen wandelen. Een wandeling door de bergen en de bossen betekent natuurlijk ook dat je heel erg dicht bij de wilde dieren kunt komen. Een echte aanrader dus voor natuurliefhebbers en dierenliefhebbers. 

Plan nu je reis met Wild Alaska 

Wil jij binnenkort ook naar Alaska reizen? Kies dan nu voor een van de Alaska reizen van Wild Alaska of plan je reis op maat. Kijk op https://wildalaska.be/ voor de mogelijkheden en boek nu je droomvakantie. 

Reageren is niet mogelijk