Zilver munten kopen

Unieke zilver munten kopen kan via de website silver-fund.be om te investeren in zilveren munten. Steeds meer is dit in opkomst gekomen en wordt dit voor meer mensen een leuke bezigheid. Via de webshop zijn veel originele zilveren uitvoeringen te koop die niet alleen leuk zijn als investering. Voor de muntenverzamelaars zitten hier een aantal bijzondere exemplaren tussen. Deze zullen een mooie toevoeging zijn aan de collectie en u heeft direct een goede aankoop gedaan. Soms bieden ze zelfs een aantal munten aan voor een aantrekkelijke prijs. Zo kunt u zilver munten kopen om uw investering weer een aanvulling te geven. Silver Fund staat al jaren bekend als een goede plek waar zilveren munten aangeschaft worden. Veel mensen maken gebruik van Silver Fund om hun vermogen te beschermen. Door in edelmetaal als zilver te investeren stelt u een deel van uw kapitaal veilig. Wanneer u hier nog net mee begint, kan Silver Fund u ook begeleiden in de aankoop daarvan. Zeker als u kiest voor munten met een hoge waarde, dan wilt u wel weten waar u aan begint en wat het u kan opleveren. Silver Fund kan u alle advies geven zodat u een beeld heeft van het totaalplaatje bij het zilver munten kopen.

Zilver munten kopen, een waardevolle investering

Silver Fund biedt voor ieder vermogen de kans om een goede investering te doen met zilver munten kopen. Variërend van prijzen van zelfs 7 euro tot aan de duurdere beleggingsmunten van honderden euro’s. Denk daarbij aan bedragen rond de 500 tot 700 euro. Wilt u echt een goede investering doen dan bieden zij diverse tubes en monsterboxen waarin meerdere munten in verzameld zijn. U schaft dan direct een complete collectie aan voor uw verzameling. Silver Fund biedt onder andere de volgende soorten aan voor zilver munten kopen:

  • Wiener Philharmoniker: dit zijn zeer geliefde uitvoeringen. Ze hebben een hoog zilvergehalte van 99,9 procent en verkrijgbaar vanaf 16 euro per munt.
  • Maple Leaf: een Canadese munt die ook geslagen is in 99,99 procent zuiver zilver. Het wordt gezien als de meeste pure en populaire zilveren munt. Vanaf 16 euro kunt u al zilver munten kopen van de Canadian Maple Leaf.
  • Silver Eagle: dit is de Amerikaanse uitvoering, waarvan de 1 ounce uitvoering een van de meest verkochte zilveren munt is van de wereld. Het is een officiële beleggingsmunt van 99,9 procent zuiver zilver.

Veel zijn direct uit voorraad leverbaar en u hoeft dus niet lang te wachten op uw investering na het zilver munten kopen bij silver-fund.be.

De winkels van Silver Fund

Het is voor te stellen dat u bij het zilver munten kopen de munten graag in het echt wilt zien. Wanneer u dit wenst, dan bent u welkom bij een van de winkels van Silver Fund in Brussel, Gent en Sint-Niklaas. Niet alleen kunt u de munten hier goed bekijken, maar u wordt ook voorzien van begeleidend advies bij het zilver munten kopen. Er is namelijk zoveel mogelijk op het gebied van beleggen in zilveren munten. Veel kunt u er al over lezen op de website silver-fund.be. Maar in geval van vragen, dan kunt u dit bespreken met een van de adviseurs van Silver Fund. Tenslotte zijn zij ervaren in de investeringen en het opbouwen van uw kapitaal. Een investering wilt u tenslotte altijd goed doen met een voordelige uitkomst. Bekijk de munten op de website en bepaal welke zilver munten kopen het beste passen bij uw eigen kapitaal. Veel hoeft u er niet voor uit te geven. Voor weinig geld begint u al een mooie collectie van zilveren munten.

Reageren is niet mogelijk